Πίττα - Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 1961


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 1961 Παρόντες : 45
Η φετινή γιορτή της πίτας είχε την εξής πρωτοτυπία: Έλαβε χώρα στο εντευκτήριο του Ιππικού Ομίλου στο Μαρούσι. Μας το παραχώρησε ευγενικά ο πρόεδρος του ομίλου και παλαιός μας Αρχηγός Συστήματος κ. Αλέξανδρος Μπαλτατζής. Σε αυτή έλαβε μέρος όλο το σύστημα.         Παρέστησαν: Οι παλαιοί μας Αρχηγοί κ.κ. Μπαλτατζής και Ζαραλής, ο παλαιός βαθμοφόρος του Σ.Ε.Π. κ.Μανώλης Καλυτεράκης μετά της κυρίας του και οι παλαιοί τριτομαδίτες Ι.Σημαντήρας, Α.Συμεωνίδης, Ι.Ζαφειρόπουλος και Ελ.Ξενάκης.         Από τους εν ενεργεία βαθμοφόρους μας παρέστησαν: Ο Α.Σ. κ.Π.Αλευράς, οι Αρχηγοί Τμημάτων κ.κ. Γ.Μαθάς (Α.Α.), Δ.Μάγκος (Α.Ο.), Η.Μιχαηλίδης (Α.Ο.Α.), ο Υ.Ο. Ν.Πολίτης και ο Β.Ο. Κ. Αιλιανός.         Μετά την έπαρση της σημαίας άρχισε η γιορτή με προσκοπικά τραγούδια. Κατόπιν είδαμε ένα - δύο πετυχημένα σκετς των ενωμοτιών και κόψαμε την πίτα.
Την πίτα έκοψε ο κ.Αλευράς ως συνήθως.
Σε λίγο ο Αϊ Βασίλης κατάκοπος από το ταξίδι μας μοίρασε τα καθιερωμένα σατυρικά δωράκια. Τα σκετς κατόπιν συνεχίστηκαν με επιτυχία καθώς και επίδειξη ταχυδα-κτυλουργικών τρυκ. Στη συνέχεια ελέχθησαν μερικά ακόμη τραγούδια και κανόνες.


Προηγούμενη

Περιεχόμενα
Επόμενη
Εκδρομή Αγέλης και Ομάδας στην Ραφήνα Ιστορία 3ης Αγέλης Ν/Π Αθηνών 1918 - 1988 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1976


(C) Copyright 1913-2002 3η Ο.Α.Ν. Επιτρέπεται η ελεύθερη ανάγνωση από browsers του WWW και παρόμοια προγράμματα. Με την επιφύλαξη κάθε άλλου δικαιώματος.