30 Ιουνίου 1934


Ώρα 4 μ.μ. Συγκέντρωση στον Νεώσοικο, για να πάμε στα Περιστέρια όπου πρόκειται να συναντηθούμε με την Νίκη η οποία με τον αρχηγό κ. Περρωτή και τον υπ/γό κ. Ζαμάνο ξεκίνησε το βράδυ της 28ης και πρόκειται να κάνει τον περίπλου της Σαλαμίνας.
Η Αλκυών ξεκινάει στις 5 μ.μ. με τον αρχηγό κ. Σπέντσα με πλήρωμα 12. Στην αρχή φυσάει ένας αρκετά φρέσκος Σιρόκος, ο οποίος όμως αργότερα ξεψυχάει και έτσι με τα κουπιά φθάνουμε στις 9 στα Περιστέρια και συναντάμε εκεί την Νίκη. Φαγητό και ύπνος.
Κατά το πρωΐ έφθασε και η Αργώ η οποία είχε ξεκινήσει το βράδυ από τον Νεώσοικο με τον αρχηγό κ. Σαράτσογλου. Το πρωΐ επισκεφθήκαμε τον Φάρο και έπειτα πήγαμε όλοι μαζί στην “Κακιά βίλλα” όπου κάναμε μπάνιο.
Στις 2.30 μ.μ. αναχωρήσαμε για τον Νεώσοικο. Στην αρχή φυσούσε, λίγο αργότερα όμως έπεσε ο αέρας και προχωρήσαμε με τα κουπιά όταν λίγο πιο έξω από την σχολή των Δοκίμων μας έπιασε ένας δυνατός πουνέντες και η μεν Αργώ αναγκάστηκε να χαλάσει, η Νίκη χάλασε μεγίστη και προχωρούσε με τον φλόκο η δε Αλκυών έκανε μούδες. Κατά τις 6 έφθασαν στον Νέωσοικο.

Προηγούμενη

Περιεχόμενα
Επόμενη
25 Μαρτίου 1934 Από Ημερολόγια των πρώτων 50 χρόνων 23 - 24 Φεβρουαρίου 1935


(C) Copyright 1913-2002 3η Ο.Α.Ν. Επιτρέπεται η ελεύθερη ανάγνωση από browsers του WWW και παρόμοια προγράμματα. Με την επιφύλαξη κάθε άλλου δικαιώματος.