Πίττα της 1ης Ν/Π στην Πλάκα, ταβέρνα «Πλάτανος» 11- 2 - 2000


Μεταξύ των παρόντων : Μανώλης Ησαϊας, Νώντας Ησαϊας, Δημήτρης Θεοδω-ρόπουλος, Δημήτρης Κουτσουδάκης, Νίκος Μακρίδης, Φίλιππος Νίκογλου, Ευγένιος Παπαχελάς, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Ανδρέας Στρατηγόπουλος, Τατάκης Στρατηγόπουλος, Κώστας Φιλίππου, Ντώρης Χαλκιόπουλος κι ο Αντώνης Οικιάδης, που έκοψε την πίττα. Ο Βασίλης Δεστούνης παρών δι’ αγγελιαφόρου, και ο Στέφος Αλευράς με τα χαρτιά του. Εντύπωσε προξένησε το ... κουνιστό ρόζ και λαχανί χρώμα του Θυρεού μας στη πίττα, αλλά κανείς δεν είπε τίποτε, ή σχεδόν τίποτα. Το νόμισμα, μετά γενναία έρευνα όλων, έπεσε στον Ησαϊα.


Η παρέα της 1ης παραμένει ζωηρή και κεφάτη. Bλεπόμαστε, κόβουμε την πίττα της κάθε χρονιάς, θυμόμαστε τους φίλους που δεν είναι πιά κοντά μας και αναπολούμε τις περιπέτειές μας.

Επιμέλεια : Στέφος Αλευράς, τηλ. 8018027 γιά διορθώσεις και συμπληρώσεις.

Προηγούμενη

Περιεχόμενα
Επόμενη
Πίττα της 1ης Ν/Π στην Πλάκα, ταβέρνα «Πλάτανος» 11- 2 - 1998 Η 3η Β’ ή 1η Ναυτοπροσκόπων Πίττα της 1ης Ν/Π στην Πλάκα, ταβέρνα «Πλάτανος» 11- 2 - 2000


(C) Copyright 1913-2002 3η Ο.Α.Ν. Επιτρέπεται η ελεύθερη ανάγνωση από browsers του WWW και παρόμοια προγράμματα. Με την επιφύλαξη κάθε άλλου δικαιώματος.